työtuolit

Mallistossamme on monta eri tyyppistä työtuolia. On hyvä pohtia minkä tyyppiseen työhön tuolia valitaan. Työn luonne voi pääasiassa olla paikallaan istumista, ohjelmointia, koodausta tai valvomotyötä. Tällainen työ vaatii omanlaisensa tuolin esimerkiksi Gesture tuolimme on tähän ihanteellinen. Jos työ on toimistolla liikkuvaa ja samaa työpistettä käyttää useampi henkilö voi automaattisesti säätyvä tuoli olla välttämätön. Olisiko Think tuoli tähän? Minkälaiseen työhön olet tuolia valitsemassa?

Seuraavassa useampi hyvä ratkaisu

työpöydät

Työpöytä ei ole ainoastaan taso jonka ääressä teet töitä. Oikea pöytä tukee sinua eri tilanteissa. Se voi olla suuri tai pieni, suora tai kulmaratkaisu. Myös korkeutta voi säätää tilanteen mukaan. Istuma/seisoma ratkaisut säädetään sähköisesti ja muut hienosäädöt käsin tai veiviratkaisuilla. Pöytien väri-& materiaalimaailma on laaja. Rakenteellisesti mallit vaihtelevat myös.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

ryhmätyöskentely

Projekti tai ryhmätyö on asetelmana yleistymässä. On ratkaisevaa että myös työympäristö/työpöydät tukevat tätä. 4-8 henkilön yhdistelmät joissa yhteistyö ja kommunikointi pelaa vaistomaisesti on suuri teholisä. Tämä on asetelma jossa normaalin kokoustyön, henkilökohtaisen työn, projektityön ja teknologian vaatimukset yhdistetään. Voiko tilaratkaisu sisältää kaiken tämän? Kyllä!

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

työpöytäyhdistelmät

Työpisteitä sijoitetaan usein tiloihin ryppäinä. Nämä voivat olla esimerkiksi pareittain vastakkain tai kolmi-neliapila muodostelmina. Näissä tilanteissa tarvitaan valmiuksia seinäke ja kaapelointitarpeisiin ja työpisteet kuitenkin toimimaan erillisinä.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

yhteistyö

Yhteistyön eri muodot ovat kaikkialla olemassa. Onko sopivia ratkaisuja tarjolla? Vaistomaisen yhteistyön tekeminen tässä ja nyt vaati ratkaisuja. Teknologian hyödyntäminen ja interaktiivisen työn mahdollistaminen on avainasia. Steelcase on tutkinut tätä ja on edelläkävijä näitten ratkaisujen luomisessa.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

kokoustilat

Työ kokoushuoneessa on muuttunut. Se on yhteistyön, yksittäisen työn, presentaatiotyön ja esitelmöinnin yhdistelmä. Kun siihen liitetään teknologian kaikki erilaisuudet niin yrityksellä saattaa olla iso haaste edessä. Steelcase on myös tämän saran edelläkävijä ja sopiva ratkaisu löytyy varmasti.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

premium ratkaisut coalesse

Yrityksen toiminnasta ja luonteesta riippuen on joskus tarve ensiluokkaisiin ratkaisuihin. Edustustila ei kuitenkaan tarkoita etteikö toiminnallisia vaatimuksia voisi olla. Päinvastoin nämä Steelcasen COALESSE mallistoon kuuluvat kalusteet ja sarjat edustavat alansa ehdotonta huippua kaikin tavoin. Useimmat tuotteet ovat palkittuja ja klassikoita omalla sarallaan. Nämä ovat hankintoja vuosikymmeniksi eteenpäin.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

koulutusympäristö

Koulujen oppimisympäristöt ovat pysyneet muuttumattomina lähes 100 vuotta. Nyt teknologia on vallannut koulumaailman ja suhtautuminen ympäristöön, käyttäytymiseen ja kulttuuriin on muuttunut täysin mutta tilat eivät. Steelcase on pitkään tutkinut alaa yhdessä johtavien yliopistojen kanssa ympäri maailman ja on nyt lanseeraamassa aivan uusia menetelmiä ja kalusteratkaisuja oppimisympäristöön.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

smart economic työympäristö

Hinnakkaampi ratkaisu ei välttämättä aina ole mahdollista tai budjetin rajoissa mutta silloinkin pitäisi saada hyvä ja toimiva ratkaisu aikaan. Smart Economic tarjoaa kattavan edullisen ja viisaan vaihtoehdon jos kaikkein pisimmälle viedyt ratkaisut eivät ole mahdollisia. Sarja sisältää kaiken sen mitä normaalisti kalustepuolella tarvitaan. Räätälöimme Smart Economic sarjalla helposti sinulle toimivan ratkaisun. Mallisto on laaja ja tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset, (normit ja sertifionnit). Voimme myös tehdä yhdistelmän johon on valittu koko mallistomme parhaat osat sinun työympäristöä tehostamaan.

Kysy lisää tästä

akustiset ratkaisut

Akustiset ongelmat avotiloissa ovat usein esillä. Seinäkkeitä tarjotaan lääkkeeksi mutta se ei useinkaan ole riittävä ratkaisu. Ongelmaan tarvitaan laajaa mallistoa ja osaamista. Tähän alueeseen Ruotsissa toimivan Glimakran tuotesarjat tarjoavat kattavasti ratkaisuja.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä

teknologia

Uusin teknologia ja sen hyödyntäminen on luonnollinen osa toimistotyötä. Teknologian integrointi kalusteisiin toimivalla tavalla yhdistää ihmisiä, tilaa ja informaatioita. Tämä kehittää yhteistyötä ja tuottavuuta enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tutustu laajaan Steelcasen mallistoon. Hyödynnä mahdollisuuksia. Nämä tuotteet ovat helposti lisättävissä kaikkiin Steelcase kalusteisiin.

Katso mallistomme eri vaihtoehdot tästä