Yritys

Tulevaisuuden ratkaisut käytössäsi

Stalbox on yhdessä Steelcasen kanssa ollut suomen markkinoilla vuodesta 1996. Siitä lähtien Stalbox on toimittanut asiakkailleen strategisesti oikeanlaisia työympäristöjä. Asiakkaamme ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä. Ratkaisumme ovat mielenkiintoisempia ja tehokkaampia kuin mihin olet tottunut. Ihmisten, teknologian, tilojen ja toimivuuden yhdistäminen vaistomaiseksi kokonaisuudeksi vaatii tietoa ja osaamista.

Stalbox on yhdessä Steelcasen kanssa luotettava yhteistyökumppani. Mallistomme kattaa työympäristön kaikki kalusteet, tuotteet ja ratkaisut. Teemme isoja ja pieniä projektikokonaisuuksia. Näemme ja tapaamme asiakkaita sekä arkkitehteja ympäri maailman enemmän kuin kukaan muu ja tämän kokemuksen sekä tutkimustyön kautta saamme ainutlaatuisen pohjan tehdä myös teille tulevaisuuden ratkaisuja jo nyt.

Tekisimmekö teille uuden työympäristön yhdessä?

Syvä sitoumus ympäristölle

Steelcase on ympäristöasioissa alan johtava yritys.

Useiden eri ympäristösertifikaattien ja mainintojen lisäksi Steelcase kiinnittää erityisen paljon huomiota ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. Esimerkkinä tästä on tuotteiden PEP dokumentointi (Product Environmental Profile), joka kertoo tuotteen koko elinkaaren.

Luomme otolliset olosuhteet tuotteidemme kierrätettävyydelle. Tuotteiden valmistuksessa pyrimme siihen, että tuotteet valmistetaan mahdollisimman suurelta osin jo kierrätetyistä materiaaleista sen lisäksi, että tuotteet voidaan lopuksi kierrättää lähes täysin.

Vuodesta 1998 lähtien kaikki tehtaat Euroopassa ovat noudattaneet ISO14001-standardia.

Haluamme tuotteemme olevan terveellisiä ihmisille ja turvallisia luonnolle

  • Ei PVC-muovia
  • 70% pienempi vaikutus hiilidioksidipäästöihin muovisten osien kannalta

 

ymparisto

 

Steelcase

Stålbox on Suomen Steelcase-edustaja. Ratkaisumme ovat mielenkiintoisempia ja tehokkaampia kuin mihin olet tottunut.

Lue Lisää

Parri

Parri on italialainen, designkalusteita valmistava yritys. Mallistoon kuuluu pikkutuoleja, sohvia, pöytiä ja aulakalusteita. Design Marco Maran.

Lue Lisää

Hakonen

Asennukset ja logistiikka.

Lue Lisää

Asiakkaita joilla on enemmän ideoita käytössä!

drifter